Centru Fete București

Telefon

Georgiana Drăgan-Moldoveanu
0759.044.129

Vicky Dobre 
0759.044.127

Despre Centru Fete București

Centrul de fete House of Joy este o comunitate terapeutică în care tinerele cu dependențe intră într-un program intens, cu activități variate și holistice, care durează 3-9 luni. Teen Challenge este unul dintre cele mai de succes programe din lume, regăsindu-se în peste 130 de țări și având rezultate autentice.
În centre, se experimentează o atmosferă atât de familie, școală, dezvoltare personală, cât și intensitatea unei discipline și pregatirea pentru o viață trăită la potențial maxim.
Absolventele noastre pleacă cu o capacitate de muncă crescută și standarde de excelență, maturitate emoțională și o credință vie.
Muncim să fim mult mai mult decât un centru de reabilitare!

Admitere Centru

O condiție importantă pentru acceptarea unui tânăr în program este ca motivația să îi aparțină personal. Se află aici pentru că vrea să fie aici. Centrul nu este cea mai bună opțiune pentru cei care nu sunt cu adevărat determinați să se lase de droguri. Programul este intens și are multe reguli, având câte puțin din armată, școală, biserică și familie. Nu suntem un centru de detenție, nici nu folosim metode de constrângere. A renunța la dependențe este o luptă grea, iar lipsa motivației proprie și a dorinței puternice, poate determina succesul în programul nostru. Recuperarea se bazează pe colaborare și consens și este strâns legată de dorința si voința tânărului.

Centrul de fete București nu este un centru medical și nu are capacitatea de a asigura asistență medicală. Nu administrăm niciun fel de tratament pentru dezintoxicare. Viitorul beneficiar trebuie să fie dezintoxicat fizic și să aibe o stare de sănătate care să îi permită participarea la toate activitățile unui program intens.

Trebuie să nu necesite evaluări medicale regulate (Ex: prezentări medicale lunare) și tratament medicamentos permanent. Cu toate acestea, ar putea să existe excepții (de ex: pentru epilepsie). În schimb, dacă pe parcursul desfășurării programului, starea de sănătate a beneficiarului se înrăutățește, va fi anunțată familia și cu ajutorul unui membru al familiei, acesta va fi prezentat la medic.

În cazul în care se prescrie un tratament pe o perioadă limitată de timp (ex.: viroză), acesta poate fi administrat în Centru.

Viitorul beneficiar trebuie să prezinte rezultatele următoarelor analize: HIV, HVB, HVC, radiografie pulmonară.

În cazul celor infectați HIV, se vor prezenta recomandările medicului de specialitate, care se iau în considerare la decizia de includere sau nu în program.

  • Modelul TC,
  • protocol,
  • reguli, restricții și limitări.

Cel interesat va susține un interviu în urma căruia se va lua decizia de acceptare. Pentru programarea unui interviu puteți suna la unul din numerele afișate mai sus.

Echipa noastră

Galerie

Scroll to Top